‘Ik ervaar nu rust, échte rust’

‘Ik ervaar nu rust, échte rust’

Marijn Prins draagt Phonak Marvel toestellen

Marijn Prins werkt bij Makker Hoortoestellen in Zeist. De 24-jarige audicien is zelf ook slechthorend en draagt hoortoestellen aan beide oren. ‘Als ik nieuwe mensen leer kennen, vertel ik in het begin nooit dat ik slechthorend ben,’ vertelt ze als we haar op haar werkplek bezoeken. ‘Maar tegenover klanten is het juist fijn dat ik uit eigen ervaring kan vertellen hoe het is om hoortoestellen te dragen.'

Lees verder

‘Ik kan blijven werken zoals ik wil’

‘Ik kan blijven werken zoals ik wil’

Marcel draagt Phonak Marvel toestellen

Marcel (52) was lange tijd drager van standaard hoortoestellen die door zijn verzekering werden vergoed. Toen stapte hij over naar een andere audicien, die veel beter met hem meedacht over het meest geschikte toestel voor zijn gehoorverlies. Zo maakte Marcel kennis met de toestellen van Phonak. Sindsdien wil hij niets anders meer.

Lees verder

‘Ook in groepen kan ik meer horen’

‘Ook in groepen kan ik meer horen’

Frances gebruikt de Roger Table Mic

Frances (35) werkt parttime als redacteur bij een communicatiebureau en is daarnaast freelancer. Ze schrijft en acteert en volgt graag de nodige workshops voor haar persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2014 draagt ze aan haar rechteroor een cochleair implantaat (CI) en links het Naída Link hoortoestel van Phonak. Daarnaast probeert ze graag extra accessoires uit zoals de Phonak Roger Pen en de Phonak EasyCall, om ook in uitdagende luistersituaties zoveel mogelijk te horen.

Lees verder