Nu hoor ik alles

Nu hoor ik alles

Dawn gebruikt de Roger On bij haar hoortoestellen om haar handen vrij te houden

Dawn is een jongedame die in de horeca werkzaam is in de bediening. Dat doet ze met veel plezier in een cafe/lunchroom in Lunchroom de Ster in het noorden van het land. Hierbij gebruikte ze al een ouder type Roger microfoon, maar dat type bleek niet praktisch in die werkomgeving. Door de Roger On met een slimmigheidje op de pols te dragen heeft ze haar handen vrij en is het werk een stuk makkelijker geworden.

Lees verder

‘Ik ervaar nu rust, échte rust’

‘Ik ervaar nu rust, échte rust’

Marijn Prins draagt Phonak Marvel toestellen

Marijn Prins werkt bij Makker Hoortoestellen in Zeist. De 24-jarige audicien is zelf ook slechthorend en draagt hoortoestellen aan beide oren. ‘Als ik nieuwe mensen leer kennen, vertel ik in het begin nooit dat ik slechthorend ben,’ vertelt ze als we haar op haar werkplek bezoeken. ‘Maar tegenover klanten is het juist fijn dat ik uit eigen ervaring kan vertellen hoe het is om hoortoestellen te dragen.'

Lees verder

‘Ik kan blijven werken zoals ik wil’

‘Ik kan blijven werken zoals ik wil’

Marcel draagt Phonak Marvel toestellen

Marcel (52) was lange tijd drager van standaard hoortoestellen die door zijn verzekering werden vergoed. Toen stapte hij over naar een andere audicien, die veel beter met hem meedacht over het meest geschikte toestel voor zijn gehoorverlies. Zo maakte Marcel kennis met de toestellen van Phonak. Sindsdien wil hij niets anders meer.

Lees verder