‘Ik ben als een kind zo blij'

‘Ik ben als een kind zo blij'

Johan Kettenburg draagt Phonak Virto V90 hoortoestellen

‘Dit is wat ik wil’ is de titel van de nieuwe single van volkszanger Johan Kettenburg (44), die binnenkort uitkomt. Hierin zingt hij ook over zijn slechthorendheid. Op zijn zesde kreeg Johan zijn eerste hoortoestellen. Sindsdien kan en wil hij niet meer zonder. Inmiddels draagt hij een half jaar de Phonak Virto V90 hoorttoestellen met veel luisterplezier.

Lees verder

'Een carrière in de muziek kan!'

'Een carrière in de muziek kan!'

Hans Pieter draagt Audéo V90 hoortoestellen

Hans Pieter Herman (48) heeft een niet alledaags beroep. Althans niet voor iemand die hoortoestellen draagt. Hij is professioneel opera zanger, en artiest. Hij treedt regelmatig op en geeft recitals. Ook geeft hij les in Amsterdam, Tel Aviv, Zagreb en Toulouse. Zijn verhaal is geen standaard verhaal. Uit alles wordt duidelijk dat hij leeft voor zijn vak.

Lees verder

‘Ik leef weer! Dankzij de juiste hoortoestellen’

‘Ik leef weer! Dankzij de juiste hoortoestellen’

Hannie draagt Naída V90 hoortoestellen

Hannie (64) is heel tevreden over haar Phonak Naída V90-hoortoestellen. Ze kan weer genieten van haar hobby’s zoals sporten, golfen en lezen. Samen met haar man, zoon, schoondochter en twee kleinkinderen. ’Het lijkt wel of ik ook weer meer energie heb. Ik kan weer meedoen in de maatschappij, ben onafhankelijk, kan weer iets betekenen voor anderen, genieten van stemmen en klanken en communiceren!’

Lees verder

'Je gaat het pas zien als je het hoort'

'Je gaat het pas zien als je het hoort'

Remco draagt Audéo V90 hoortoestellen

Als bijwerking van een chemokuur heeft Remco Brenninkmeijer (41) gehoorverlies. Hoge tonen, boven de 2Khz, hoort hij niet goed meer. Na uitgebreid onderzoek en een testperiode heeft hij nu Audéo V90 hoortoestellen van Phonak. En die maken ‘een subtiel, maar belangrijk verschil’ in zijn dagelijkse leven.

Lees verder