De Roger pen

De Roger Pen is een innovatieve draadloze microfoon waarmee cliënten beter verstaan in veel lawaai en over afstand. Uitgevoerd met Roger technologie heeft deze volledige automatische oplossing bewezen beter te presteren dan elke andere draadloze microfoon in de markt. Het kan gebruikt worden met andere Roger Pennen en Roger Clip-On Mics in een microfoon-netwerk en heeft tevens een Bluetooth functie om aan uw GSM te koppelen. De Roger Pen wordt met een docking station geleverd die u aan TV en andere audio apparatuur kan aansluiten.

Roger

Roger

Uitgevoerd met Roger technologie heeft deze volledige automatische oplossing bewezen beter te presteren dan elke andere draadloze microfoon in de markt.

Phonak TVLink S - De ideale TV-ervaring

De Phonak TVLink S is de Bluetooth adapter die het hoortoestel in een draadloze headset verandert. De verschillen tussen TVLink S en zijn voorganger de TVLink zijn de laadsleuf die specifiek voor de ComPilot is gemaakt en de mogelijkheid voor een test modus. Het TVLink S basisstation zendt het audiosignaal van de TV of elke andere audio bron naar de ComPilot binnen het bereik van 30 meter (100 ft.). Het stereogeluid biedt u een geweldige geluidservaring met minimale vertraging.

De Phonak TVLink S

De Phonak TVLink S

Het stereogeluid van de TVLink S biedt u een geweldige geluidservaring met minimale vertraging.

Phonak ComPilot

Met deze streamingaccessoire kunnen cliënten via hun hoortoestellen genieten van mobiel telefoneren en van een stereogeluidskwaliteit voor multimedia audio. Dankzij de Bluetooth-functionaliteit kan de Phonak ComPilot eenvoudig aangesloten worden op een breed scala aan apparaten, zoals mobiele telefoons, smartphones, muziekspelers en nog veel meer. De Phonak ComPilot beschikt tevens over een afstandsbediening waarmee de programma’s en het volume van de hoortoestellen gewijzigd kunnen worden. De VoiceAlerts zorgen voor een eenvoudiger interactie met het hoortoestel.

Phonak ComPilot

Phonak ComPilot

Dankzij de Bluetooth-functionaliteit kan de Phonak ComPilot eenvoudig aangesloten worden op een breed scala aan apparaten.

Phonak DECT CP1

Hoewel de DECT eruitziet als een standaardtelefoon is deze eigenlijk zeer vernuftig. De DECT-telefoon verzendt gelijktijdig geluid naar beide oren, vermindert lawaai en maximaliseert het spraakverstaan. Het beschikt zelfs over een ‘boostermodus’ als u onverhoopt uw hoortoestellen niet draagt, en dankzij de draadloze streaming kunt u op een comfortabele manier telefoneren. Omdat het ook als normale telefoon functioneert, kan het hele gezin er gebruik van maken.

Phonak DECT CP1

Phonak DECT CP1

De DECT-telefoon verzendt gelijktijdig geluid naar beide oren, vermindert lawaai en maximaliseert het spraakverstaan.

Beeld- en tekstbemiddeling met KPN Teletolk

Beeld- en tekstbemiddeling met KPN Teletolk

Als u slechthorend bent, is het soms lastig om te telefoneren. Met de tekst- en beeldbemiddelings- dienst van KPN kunt u bellen en gebeld worden op een smartphone, tablet of pc en daarbij kiezen om te bellen via spraak, tekst of beeld.
Lees meer op www.kpnteletolk.nl

Elke dag anders

Elke dag anders

Speciaal voor kinderen heeft Phonak hoortoestelstickers gemaakt. Laat uw kind elke dag een ander motiefjes uitkiezen, voor nog meer draagplezier!

LightOn: waarschuwing bij telefoonoproep

De LightOn geeft een lichtsignaal zodra er een oproep of bericht binnenkomt. Handig als u de geluidssignalen van uw smartphone niet altijd hoort. Bekijk de LigthOn op Vimeo