Innovatieve hooroplossingen voor kleine oortjes

Kinderen met gehoorverlies hebben speciale behoeften. Om hieraan tegemoet te komen, hebben we geavanceerde kinderhoortoestellen ontwikkeld die kinderen nu ondersteunen en hen voorbereiden op de toekomst. Phonak biedt al tientallen jaren innovatieve oplossingen waarmee kinderen in alle leeftijdsklassen met gehoorverlies in alle gradaties hun volledige potentieel kunnen benutten.

Phonak Pediatric Solutions

Phonak Pediatric Solutions

Al meer dan 40 jaar speelt Phonak een belangrijke rol in de ontwikkeling en het op de markt brengen van hooroplossingen voor kinderen in alle leeftijden.

Roger: belangrijke doorbraak in hoortechnologie voor kinderen

Roger is de nieuwe digitale standaard in verstaan in lawaai en over afstand waarbij de stem van de spreker direct in het oor van de slechthorende wordt afgeleverd. Roger kan bestaan uit meerdere draadloze microfoons die draadloos verbonden zijn met de hoortoestellen, CI of BAHA. Roger biedt ongekende niveaus in spraakverstaan bij hogere lawaainiveaus.

De Roger-technologie is het belangrijkste element in de hooroplossingen voor kinderen die Phonak biedt. Roger is compatibel met vrijwel alle hoortoestellen en CI's. Er zijn verschillende draadloze Roger microfoons voor zowel één-op-één communicatie met het kind als voor gebruik in bijvoorbeeld de klas.

Roger-technologie

Roger-technologie

Deze technologie is het belangrijkste element in de hooroplossingen voor kinderen die Phonak biedt.

SoundRecover

SoundRecover – deze unieke Phonak technologie comprimeert en verschuift de zachte spraakconsonanten naar een frequentie die wel hoorbaar is. Dit kan een grote bijdrage leveren aan spraak, taalontwikkeling en spraakproductie.

Dynamic SoundField

Dynamic SoundField geeft een significante verbetering in de luister- en leerprestaties van de leerlingen van het regulier en speciaal onderwijs. Maar ook de leerkracht zelf heeft voordeel van dit unieke systeem doordat het de stem ondersteunt, en er minder snel stemklachten ontstaan. Dit is een veel voorkomende reden voor absentie van de leerkacht. Lees meer over Dynamic Soundfield.

Dynamic SoundField

Dynamic SoundField

Dynamic SoundField geeft een significante verbetering in de luister- en leerprestaties.

Boektip: Zo hoor ik

Boektip: Zo hoor ik

Ontroerende verhalen van ouders van kinderen met gehoorverlies. Te bestellen via www.doof.nl

Dit is Leo

Hij draagt ook hoortoestellen en helpt kinderen bij het dragen van hun hoortoestellen

Leo heeft nu een geweldige nieuwe app en een verhalenboek. Hierin krijg Leo hoortoestellen aangemeten en een Roger-systeem.

Lees verder

Leo is ook terug te vinden in de verschillende brochures en folders over het gehoor van en hoor-oplossingen voor kinderen.

Lees verder

Deel je ervaringen via SH-Jong!

Deel je ervaringen via SH-Jong!

SH-Jong is een organisatie voor slechthorende jongeren. Ben je tussen de 12-30 jaar oud en vind je het leuk om in contact te komen met andere slechthorende jongeren? Neem dan eens een kijkje op www.shjong.nl