Verstaan van spraak verbetert

Waar u ook gaat en wat u ook doet, u wilt erop kunnen vertrouwen dat u kunt horen en verstaan. Dus ook als het waait. Windruis stoort niet alleen het spraakverstaan, het beïnvloedt ook het luistercomfort. Dankzij onze unieke Speech in Wind-functie kunt u genieten van een onbezorgde dag op het strand, op de fiets of op de golfbaan zonder dat u last heeft van de windruis. Speech in Wind onderdrukt de windruis en verbetert daarmee het luistercomfort én het verstaan van spraak.

Fietsen zonder last van de wind

Fietsen zonder last van de wind

Met de Speech in Wind-functie heeft u vrijwel geen last van het geruis van de wind in uw hoortoestel.

Door de onderdrukking van de windruis wordt het dragen van een hoortoestel in een winderige omgeving aangenamer, maar het verbetert niet direct het verstaan van spraak. Bij Speech in Wind werken de twee hoortoestellen daarom samen. De spraak wordt draadloos gestreamd naar het hoortoestel dat het meest last heeft van de wind. U kunt hierdoor beter spraakverstaan. Het verstaan van spraak kan dankzij Speech in Wind wel 40% verbeteren.*

Windruis wordt onderdrukt

Het onderdrukken van windruis is niet nieuw. Veel hoortoestellen beschikken over een vorm van windruisonderdrukking. Maar regelmatig wordt hierbij niet alleen de windruis onderdrukt, maar ook de spraak. Onze windruisonderdrukking detecteert en vermindert de windruis op een intelligente manier. De Speech in Wind grijpt eerder in dan andere windruisonderdrukkings-programma’s. Bovendien wordt de demping groter als de windruis toeneemt, maar de spraak blijft behouden.

Intelligente windruisonderdrukking

Intelligente windruisonderdrukking

Met de windruisonderdrukking wordt de demping groter als de windruis toeneemt, maar de spraak blijft behouden.

De ervaring van een jonge top-golfster

De ervaring van een jonge top-golfster

Leonie Warringa golft op hoog niveau en draagt dan haar Phonak Q90-toestellen.

Lees verder

Fietsen in Friesland

Fietsen in Friesland

De fietstocht Lytse Marren neemt je mee langs de Friese weilanden, langs de begroeide oevers van de Friese meren en door karakteristieke Friese dorpjes. Fietsen in Friesland staat gelijk aan genieten van weidse vergezichten en de authentieke Friese cultuur.

Deze en vele andere prachtige fietsroutes vindt u op www.fietsvriendelijk.nl