Met Marvel hebben we de grenzen van de hoortechnologie verlegd om een oplossing te creëren die een uitstekende geluidskwaliteit biedt, gemakkelijk in gebruik is en een echt gevoel van welzijn biedt. Vanaf de eerste aanpassing en elke dag daarna levert Marvel liefde op het eerste geluid. Met de nieuwste technologie in een prachtig hoortoestel, maakt het rechtstreeks verbinding met smartphones, tv's en een verscheidenheid aan alledaagse elektronica.

Helder, rijk geluid

Wanneer we het hebben over liefde op het eerste geluid, bedoelen we niet alleen de eerste keer dat u Phonak Audéo Marvel uitprobeert, maar elke keer dat u de hoortoestellen draagt. Vanaf het moment dat u voor het eerst uw Marvel™-hoortoestellen inbrengt, kunt u een ongeëvenaarde geluidskwaliteit verwachten. Profiteer van betere spraakverstaanbaarheid in rumoer¹ en een lagere luisterinspanning². Bovendien zult u versteld staan van hoe goed uw hoortoestellen presteren in het dagelijks leven.

Directe verbinding met smartphones, tv en meer

Phonak Audéo Marvel kan direct worden gekoppeld aan iOS, Android of andere telefoons met Bluetooth®-functionaliteit. Bovendien kunnen de hoortoestellen met een eenvoudige plug-and-playoplossing, genaamd Phonak TV Connector, worden gebruikt om naar tv te kijken. U kunt Marvel-hoortoestellen net als een draadloze hoofdtelefoon gebruiken om naar de tv, muziek, e-books, podcasts en nog veel meer te luisteren. Altijd een geluidskwaliteit van topklasse bij het streamen⁴.

Oplaadbaar

Geniet de hele dag van onbeperkt horen en streamen dankzij de kracht van oplaadbare technologie. Dit betekent niet langer gedoe met wegwerpbare batterijen! Even opladen en gaan!

Intelligente apps

De Phonak Remote app verandert uw smartphone in een geavanceerde afstandsbediening voor uw Phonak-hoortoestellen.

Voor meer informatie kijk op www.phonak.nl/marvelcampaign