Roger is de doorbraak voor het slechthorende kind op school. De enorme verbetering in spraakverstaan stelt het kind in staat zich maximaal te ontwikkelen.

De Roger solo-apparatuur onderscheidt zich van andere systemen door het ongekend goede spraakverstaan, het bijzonder grote gebruiksgemak en de zeer stabiele digitale draadloze verbinding. De volgende producten zijn nu beschikbaar voor deze groep.

Roger inspiro

De draadloze leerkrachtmicrofoon is het hart van elke Roger set. Het heeft een keuze uit twee typen microfoons, verschillende typen menu's en zelf instelbare softkeys.

Roger DynaMic: De Roger inspiro doorgeefmicrofoon

Deze degelijke doorgeefmicrofoon werkt samen met de Roger inspiro en maakt het mogelijk dat de stem van een medestudent of klassenassistent hoorbaar wordt via de solo-apparatuur.

Roger AudioHub: Het digibord / PC of TV hoorbaar op de solo

De Roger AudioHub maakt het hoorbaar maken van een audiobron via de solo of Roger Dynamic SoundField wel héél eenvoudig. De audioHub kan zenden naar Roger en FM-ontvangers in het lokaal.

De Roger audioHub is onderdeel van het netwerk van de Roger inspiro en kan met allerlei multimedia verbonden worden zoals digiborden of televisie.

Roger Dynamic Soundfield

Roger Dynamic SoundField combineert Roger geluidsprestaties met volledig automatische volume- en frequentie instellingen.

Lees meer over Roger