Phonak lanceert de Roger EasyPen. Een nieuwe draadloze microfoon voor slechthorende volwassenen en tieners. De Roger EasyPen is een onopvallend hulpmiddel in de vorm van een gewone pen, maar zit vol met Roger-technologie. Deze technologie helpt u als hoortoesteldrager bij het verstaan van spraak in gezelschappen, waar lawaai en afstand het spraakverstaan hinderen.

De Roger EasyPen is de nieuwste aanwinst van het Roger-portfolio, het draadloze communicatiesysteem van Phonak. Eerder verschenen al de Roger Pen en Roger Clip-On Mic.

‘De mogelijkheid om te communiceren beïnvloedt de kwaliteit van ons dagelijks leven. Dat is de reden waarom Phonak al decennialang, wereldwijd audiciens en hun cliënten voorziet van hooroplossingen die het verschil maken. Mensen met een ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies hebben vaak extra steun nodig om mee te kunnen doen aan de gesprekken van het dagelijks leven’, zegt Martin Grieder, Group Vice President Phonak. ‘De combinatie van onze powertoestellen Naída Q en Roger zorgt ervoor dat je deze gesprekken kunt volgen, zelfs in uitdagende luistersituaties. De nieuwe Phonak Roger EasyPen die zich automatisch aanpast aan de luisteromstandigheden, is heel eenvoudig te gebruiken en uit te leggen. We zijn ervan overtuigd dat het nog meer gebruikers zal aanspreken.’

Lees in dit persbericht Meer toegang tot de gesprekken van het leven: Phonak lanceert Roger EasyPen alles over de mogelijkheden van dit onopvallende hoorhulpmiddel.