Zondag 30 oktober 2016 vindt alweer de vijfde editie van de SponsOORloop plaats, hét hardloopevenement voor doven, slechthorenden en professionals uit de hoorsector. Het geld dat ze ophalen voor de SponsOORLoop wordt gedoneerd aan de Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond (KNDSB). Wij nodigen u van harte uit om met ons mee te lopen, deelnemers aan te moedigen of een sponsorbedrag te doneren. Help mee de sportieve ambities van de KNDSB waar te maken!

De Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond (KNDSB) is dé sportorganisatie die zich inzet om de sportieve ambities van dove en slechthorende sporters waar te maken. Maar voor belangrijke sportactiviteiten heeft de KNDSB vaak onvoldoende financiële middelen. Daarom organiseren Advanced Bionics en Phonak dit jaar voor de vijfde keer de SponsOORloop en hopen daarmee weer een mooi bedrag op te halen voor de KNDSB. Helpt u mee? Met uw bijdrage helpt u dove en slechthorende (top)sporters van de Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond (KNDSB) met het verwezenlijken van hun sportdroom.

Marcel Kamps, overhandigt namens Phonak en Advanced Bionics, symbolisch de opbrengst van maar liefst 4387 euro aan Frouke van Winsum, voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Doven Sportbond (KNDSB).

Marcel Kamps, overhandigt namens Phonak en Advanced Bionics, symbolisch de opbrengst van maar liefst 4387 euro aan Frouke van Winsum, voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Doven Sportbond (KNDSB).

SponsOORloop 2015 schittert in records

De vierde editie van de SponsOORloop op zondag 1 november 2015 was een sportieve, zonnige en zeer succesvolle dag. Samen wisten de lopers maar liefst 4387 euro op te halen voor de Koninklijke Nederlandse Doven Sportbond (KNDSB). Lees meer

Dankzij de opbrengst van de SponsOORloop 2015 kunnen de drie jonge talentvolle atleten Elaine, Lucinde en Ralph van 25 tot en met 27 augustus 2016 naar het Europees Jeugd Kampioenschap (EJK) in Karlsruhe om hun sportdroom waar te maken. We zullen deze talenten de aankomende maanden volgen in aanloop naar het EJK en houden u op de hoogte van hun ontwikkelingen.

Save the date: 30 oktober 2016

De SponsOORloop is dit jaar onderdeel van de DrechtStadLoop, een bijzondere marathon met het historische centrum van Dordrecht als magisch loophart. Wilt u met ons meelopen? Dan kunt u zich vanaf medio juni inschrijven via de website van SponsOORloop. Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws. Graag tot ziens bij de SponsOORloop op 30 oktober!