Bas is een hoortoestel. Niet zomaar een hoortoestel maar een levend, sterk en slim hoortoestel. Bas helpt in noodsituaties door geluid door te geven aan iemand die dat nodig heeft. Bas is betrouwbaar. Bas is er altijd als je hem nodig hebt. Bas helpt je horen.

Wat doet Bas?

Bas helpt horen in situaties waar dat nodig is. Maar Bas wil er ook voor zorgen, dat mensen zich niet hoeven te schamen voor een hoortoestel. Dat ze juist weer heel erg kunnen genieten van het feit dat ze weer kunnen horen. Eigenlijk wil hij iedereen laten zien en ervaren wat de kracht van een hoortoestel is.

Wie helpt Bas?

Bas is er voor iedereen die niet goed kan horen maar dat wel graag wil. Bas is er ook voor iedereen die wel goed kan horen, maar iemand kent die niet goed hoort. En ook als je zelf goed hoort en niemand kent die niet goed kan horen, dan kan Bas je van alles vertellen over oren, horen en hoortoestellen. Gewoon omdat het goed is om te weten hoe je mensen met gehoorverlies kunt helpen.

Ken je iemand die Bas nodig heeft?

Vrijwel iedereen kent wel iemand die met de hulp van Bas meer van het leven kan genieten. Vaak kan het best lastig zijn om zo iemand hiervan te overtuigen. Dan kan Bas helpen. Probeer het bijvoorbeeld eens met een filmpje of het boekje van Bas. Wie dat ziet, wil toch onmiddellijk een eigen Bas!

Bron: www.vereniginggain.nl